- جهت درمان ناراحتی های گوارشی از قبیل سوءهاضمه، سنگینی معده، حالت تهوع از دم کرده مریم گلی بنوشید. - جهت درمان اختلالات یائسگی از دم کرده مریم گلی قبل از غذا یک فنجان بنوشید. - جهت درمان قاعدگی های دردناک از دم کرده مریم گلی روزی ۱ فنجان قبل از قاعدگی بنوشید. - جهت درمان عرق شبانه در بیماران مسلول از دم کرده مریم گلی قبل از خواب یک فنجان میل شود. - جهت درمان بحران های آسم از دود سوخته مریم گلی استشمام شود. - جهت درمان درد نیش زنبور و حشرات برگ تازه مریم گلی را به صورت ضماد بگذارید. - سوخته مریم گلی ضد عفونی کننده هوا است. - جهت التیام زخم ها مریم گلی را با عسل جوشانده، پارچه ای را داخل آن کرده به صورت ضماد بگذارید. - جهت درمان سنگینی گوش مریم گلی را مانند سیگار کشیده و دود نگه داشته و یک مرتبه خارج کنید. - جهت لرزش اندام ها از دم کرده مریم گلی بنوشید. - دم کرده مریم گلی تقویت کننده قلب است. - جهت درمان خونریزی و ترشحات مهبلی که ناشی از ضعف است از دم کرده مریم گلی بنوشید. - برای درمان سرفه های مزمن از دم کرده مریم گلی بنوشید.
* شناسه کاربری فرمت ایمیل صحیح نمی باشد * رمز عبور فراموشی رمز عبور
خواص: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقو ی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است.
از آنجایی که دمنوش نعناع فلفلی به طور طبیعی فاقد کافئین است، می توانید آن را در هر زمانی از روز بنوشید.
جدول ارزش غذایی انجیر تازه و خشک (کالری، ویتامین ها و مواد معدنی)
دافع عفونت بلغمی، محرک نیروی جنسی و قوای مغزی، مفرح، نشاط آور، خنده آور، ادرارآور، خلط آور، آرام بخش، مقوی کبد و جهاز تنفسی، تسکین دهنده آسم و سیاه سرفه، ضد سرفه، حساسیت و کرم خوردگی دندان.
در یک مطالعه روغن ???? ????? ???? ?? نعناع فلفلی از رشد باکتری های معمولی منتقل شده از طریق غذا از جمله اشریشیا کولی، لیستریا و سالمونلا جلوگیری می کند.
همچنین، برای رسیدن به نتایج مطلوب در لاغری، مهم است که رژیم غذایی متنوع و تعادلداری را رعایت کنید و فعالیت بدنی منظم داشته باشید.
در حالی که چای نعناع فلفلی اغلب به دلیل طعم خوبی که دارد نوشیده می شود اما به ندرت مورد مطالعه علمی قرار گرفته است و این عصاره نعناع فلفلی است که مورد مطالعه قرار گرفته است.
تفاوت و فرق کدو حلوایی با کدو تنبل چیست [از نظر طعم، ظاهر و خواص]
خواص: طبیعت آن، گرم بوده؛ ضد آلرژی و حساسیت، مقوی اعصاب، آرام بخش، خواب آور و موثر در درمان اگزمای پوستی است.
بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود.
یکی از عوارض جانبی دمنوش نعناع، اختلالات جدی معده است. اسهال، درد عضلانی، گرفتگی عضلات، خواب آلودگی، رعشه و افت ضربان قلب از عوارض مصرف بیش از حد دمنوش نعناع است، پس در مصرف آن زیادهروی نکنید.
نعناع نه تنها جریان حلق و بینی بدن شما را باز میکند بلکه بوی بد دهان را از بین میبرد، دمنوش نعناع باعث بهبود تنفس شما میشود.